SUSHI LOCHEM LOCHEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 220 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Lochem Lochem. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 20:13 De sushi was heerlijk vers en vol smaak, zeker een aanrader. We hadden ook wat gewokt was, maar dat was helaas wat minder. Weinig smaak en het was meer een veredelde nasi. Wel ruim voldoende.
4 jul 2024 om 21:04 Heerlijke sushi.
19 jun 2024 om 19:40 Erg heerlijk en zelfs de klanten zijn bereid om te helpen bij bezorging ingeval van buren
16 jun 2024 om 20:19 1,5 uur geduurt voordat de bestelling werd bezorgd. De helft was koud toen het aankwam.
15 jun 2024 om 18:44 Eten was heerlijk. Wel jammer dat we niet voldoende wisselgeld terugkregen. De jongen die het bracht had te weinig meegekregen. Fooi geven vind ik niet erg, maar dat bepaal ik wel graag zelf
27 mei 2024 om 18:07 Lang wachten in de zaak, eenmaal bestelling thuis zat er een gedeelte niet in. Verder wel prima maar niet bijzonder!
3 mei 2024 om 21:05 Heerlijke poke bowl en sushi. Super snel bezorgd, binnen 15 minuten.
23 apr 2024 om 20:43 Eten was heerlijk. Levering helaas niet vriendelijk naar mijn zoontje toe. Geen hoi maar gelijk waar is het geld……. Jammer maar eten was goed.
21 apr 2024 om 19:54 Prima maaltijd,alleen jammer dat er zoveel plastic wordt gebruikt bij verpakking. Bestek hoeft er toch echt niet bij!
17 apr 2024 om 7:42 Heb gisteren suhsi besteld! Heb heel lang moeten wachten en mijn order bestelling was helemaal verkeerd! Ik kreeg niet wat ik had besteld en kreeg dingen er bij die ik niet besteld had! De kwaliteit van de sushi is matig! Ik bestel hier niet meer!
7 apr 2024 om 19:54 Snelle levering, lekker gerecht! Top!
2 apr 2024 om 21:44 Heerlijk gegeten